Tack allihopa för värmande ord och fina gratulationer för Årets lydnadsungdom, ingen nämnd ingen glömdsmiley
Blog Image

Bilder från helgen finns i Fotogalleriet på vår hemsida, copperville.se.

Idag var det bara upp och hoppa, iväg till jobbet och jobba hela dagen. Väl hemma har jag suttit vid datorn, det är så himla skönt att datorn i mitt eget rum fungerar igen. Internet har nämligen krånglat och allt som behövdes var att trycka i en liten pyttig ruta på någon konstig inställning, lite snopet ändå när nätet har legat nere i flera veckor och jag och syrran har fått samsas om samma dator.

Träningsmålen för Veckan:

Ville

Fjärren:
Delmål:
-Kunna göra byten sitt/ligg och sitt/stå utan att röra baktassar.
-10 av 10 rätt i bytena.

Leka:
-Kampa/Jaga lekar
– Sök-lekar i skogen.

Metallen:
– Ta med tänderna mot metallen.

Vittring:
Vi går tillbaka ett steg i träningen.
– Märka rätt lapp av två.
– Söka upp lapparna med hjälp av näsan.

Stegförflyttningar:
– Kunna gå två steg åt höger med bra tät position
– Jag ska klura ut hur jag vill göra med vänsterförflyttningarna.

Java

Fotgående:
Kunna gå 7 steg med tät fin position.

Läggande under baklängesmarsch:
Lägga sig snabbt och rätt med kommando.

Inkallning:
Delmoment:
– Rätt position 9 av 10 gånger.
– Sitta kvar 7 meter och komma i full fräs på kommando.

Luktdisk:
Vi börjar om!
– Dutta ihanden och hålla kvar i 2 sek.

Nu har träningstiderna kommit igång igen. Det känns så skönt att jul och allt firande är över, det förstör liksom rytmen i träningen. På Torsdag ska jag träffa Annica och träna. Ska bli roligt! Ska höra om hon har några bra tips på sidförflyttningarna där..

Måste bara säga att Villes fina pris står himla fint på våran prishylla..
Min lille prins sover så sött i sin säng. Och Princessan ligger i sängen och väntar på att jag ska släcka lampan tror jag..

Imorgon ska jag även köpa mitt efterlängtade gymkort!
Jag och Sanna ska inviga det med ett pass pilates!smiley

Förövrigt så börjar jag sakna min kära vän Cecilia. Cecilia är just nu vad jag vet? I Malaysia, dom har varit borta i snart två månader på deras drömresa. Australien och Nya Zeeland har dom varit i hittills. Det är så konstigt när hon ringer och jag vet att hon är så långt borta hemifrån. Cecilia bor bara något hus härifrån och är en sån där kompis med det lilla extra. Jag börjar nästan räkna ner tills hon är hemma igen… många, långa veckor kvar.

Blog ImageJag och Cecilia var på Roadtrip i somras, här stannar vi vid höga kusten för en paus.