Nu har vi äntligen kommit hem från helgen i Göteborg! Vi har verkligen haft det jätte, jätte, jätte bra!

Jag och Terese bodde på hotell…ööööhh.. jag vet inte vad det heter. Det låg iallafall grymt bra till! I samma byggnad som Svenska mässan så vi behövde bara kila runt hörnet för att komma in, hur bekvämt som helst.

Idag var det iallafall sheltiesarnas tur att entra ringen. Java skulle ställas i valpklass och Terese fick visa henne. Jag orkar inte gå in på detaljer men hon blev Bim-valp i varjefall! Jätte duktig var hon och jag är så stolt ägare åt Java bönis just nu.

Klockan tre var det dax för prisutdelning i stora ringen för mig och Ville. Årets lydnadsungdom! Vi fick med oss en jätte fin pokal, en tävlingsbok, en midjeväska och lite annat smått och gott!

Jag orkar inte blogga nåmer idag, jag är verkligen grymt trött och dessutom ska jag upp och jobba imorgon. Så nu är det sängen bums!

Veckans träningsmål kommer imorgon och förhoppningsvis lite bilder från helgen!

Godnatt