En liten film men ack så jobbig att få upp på nätet alltså! Våra datorer hemma är verkligen inte av någon super kvalité och med mig vid tangetbordet så blir det bara värre och värre.. Tack snälla Nattis för att du hjälpte mig med filmen!

På filmen tränar jag och Java lite fotgående på träningen igår. Jag är egentligen inte nöjd alls med det ni får se, jag belönar inte alls som jag brukar vilket resulterar i att Java svävar ut med baken. Jag brukar vara noga med att belöna från vänster eller rakt på nosen just därför. Sedan klickar jag lite halvskumt också. En gång så är det någon annan som klickar och hon tror att det är jag. Första klicket är okej och sista också. Jag tror jag måste filmas oftare, jag blir konstigare än när jag tävlar i kroppen när jag vet att jag filmas, ännu ett mål för kommande år! Filma moment regelbundet!

Filmen ligger från Nattis sida men ska komma på egen länk sedan. Tack till Nathalie för att du hjälte mig. Du är så snäll och rar smiley
Och ni som ser filmen, kommentera gärna ris och ros, majs och bajs är välkommet!

www.nabo.se/java.wmv