Slutet av 2007 har varit tungt på många vis, att ta studenten är inte alltid guld och gröna skogar, allting annat ska klaffa som hunderi, jobb, pengar. Därför känns det så himla skönt med ett nytt år, nya tag, nya möjligheter på något vis.

Jag har massor av mål som jag har tänkt med året, lite planer och idéer. Men inga MÅL i ordets rätta bemärkelse, mer riktlinjer för vad jag vill sikta på.
Tanken är väl att Java ska få starta i lydnad, men med Ville funderar jag ännu, vi ska jobba jätte mycket på lek,motivation i momenten, självförtroende och attityd. Dehär har jag tappat lite grann på vägen speciellt nu när vi tävlat tvåan. Och jag känner att vi måste bygga upp det igen för att det överhuvudtaget ska fungera att träna på det sättet jag vill att träningen ska se ut.
Ville är en väldigt speciell hund på många vis, vissa delar gör att han blir lätt att jobba med men även väldigt svår. Men vi får se vad året ger oss iallafall smiley
Sen har jag ett till mål och det är att lära Java lite coola konster och trix och kanske få ihop ett litet freestyleprogram?! Jag diggar dom som tävlar i freestyle, det ser så himla häftigt ut. Så jag har bestämt att jag och Java ska försöka oss på även den här grenen!

Sen har jag ju lite hemligheter också.. Vi får se vad som avslöjas detta år!smiley

Nyårsafton är över, jag var på fest med min kompis Sanna igår. Vi hade jätte trevligt hela kvällen men idag är jag trött, vaknade halv två!smiley Har nog inte sovit så länge på alla år som hundägare tror jag. Jag och syrran tog en promenad med hundarna. Enstaka smällare och raketer avfyrades då och då men hundarna reagerade ingeting, så himla skönt..
Ikväll ska vi fara och träna en sväng på Hundhuset, jag ska passa på och städa lite i lokalen också.

Jag har tänkt att göra en årssammanfattning, men den kommer ikväll!

God fortsättning alla duktiga hundvänner därute! Vi ser fram emot året 2008 och alla dess äventyr smiley