WOW! Jag och Ville har vunnit årets lydnadsungdom I-II! Snacka om roligt och vilken känsla att få vinna någonting sådant! Det var Sandra som sa det på msn åt mig, tack för det! Jag har ju hållit ett öga på listan länge och sett att jag legat etta hela året nästan. Men jag trodde dom hade julstängt på kansliet där så jag har inte brytt mig om att kolla alls men sedan har jag ju fått ett mail som bekräftar att jag vunnit också, tur att internet fungerar, not. De första tre starterna som jag och Ville har gjort, har vi alltså lyckats vinna på med 577,5!
Det känns faktiskt jätte kul och självklart spännande att ta emot ett sådant pris!
Ville har fått massa pussar och kramar och ett litet tuggben som jag grävde fram ur hundlådan.Jag är nog ägare till världens bästa snutt sheltiepojke!

Jag säger stort grattis till Sandra och Thyra som har vunnit för klass III och eliten! Det ska bli jätte roligt att träffas i Göteborg!

Dehär året avslutades himla bra faktiskt ändå! Ska ju tillägga att i veckan har det inte blivit mycket träning eftersom min moster och vår kusin har varit på besök några dagar. Ska bli skönt när allt återvänder till vardagen igen 🙂

Imorgon ska jag sätta mig på tåget och åka ner till Umeå för att hälsa på min uppfödare Lillemor och min kenneltant(haha) Terese samt hämta upp flygburen som Java och Ville ska få åka i på flyget ner till Götet!

Kram på er!

/Hanna som svävar på moln!